Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Μαρίνα Ζώντου

Εκπαιδευτικός

Είναι, γέννημα θρέμμα, Πετραλωνίτισσα. 

Τελείωσε το 12° Λύκειο Αθηνών, στην Κειριαδών και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγη και Εκπαίδευση.

Η μόρφωση και η προσωπική της καλλιέργεια αποτελούσαν πάντα  προτεραιότητες της, για το λόγο αυτό, παράλληλα και μετά τις σπουδές της παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια σχετιζόμενα με την εκφραστική ικανότητα των μαθητών, θέματα του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος και εκπαιδευτικών πολιτικών.

Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια με την ένταξη της στο μαθητικό και στο φοιτητικό κίνημα. Τα προβλήματα της γειτονιάς μας την οδήγησαν να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου οι συνδημότες της την εμπιστεύονται από το 2010 έως και σήμερα εκλέγοντάς την ως Διαμερισματική Σύμβουλο στο 3° Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων (3η Δημοτική Κοινότητα). Στις δύο, μέχρι τώρα, θητείες της εργάστηκε ως Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας της 3ης ΔΚ και Αντιπρόεδρος της Λέσχης Φιλίας των Άνω Πετραλώνων.