Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ιάκωβος Γιοκαρίνης

Θεολόγος

 

Είναι εκπαιδευτικός- Θεολόγος, με Μεταπτυχιακό στην Συγκριτική Θρησκευτική Λογοτεχνία, καθώς και κάτοχος διπλώματος Δημοσίου Ι.Ε.Κ Προσχολικής Αγωγής και Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ. Εκλεγμένος σύμβουλος 7ης Δημοτικής Κοινότητας (Αμπελόκηποι-Ελληνορρώσων-Ερυθρός-Πολύγωνο-Γκύζη-Γουδί), για δεύτερη συνεχή θητεία με τον Γ. Καμίνη και τον συνδυασμό ‘Δικαίωμα στην Πόλη’ (από το 2011 έως το 2019).

Στα χρόνια της θητείας του προσπάθησε, με όλες του τις δυνάμεις και πάντα στο μέτρο του δυνατού, να σταθεί στο πλάι του κάθε δημότη, κάθε κατοίκου της γειτονιάς μου, θέτοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρωπιά, τη δικαιοσύνη, την αλληλοβοήθεια. Βάζοντας στόχο την ασφάλεια των παιδιών και των κατοίκων της περιοχής του, προχώρησε σε μια λεπτομερέστατη καταγραφή του αριθμού και των προβλημάτων τόσο των παιδικών χαρών, όσο και των δημοτικών κτηρίων αυτής, με σκοπό την ανάπλαση και αξιοποίησή τους. Ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή και μέλος των Λεσχών Φιλίας Γκύζη και Ελληνορρώσων που μέσα σε αυτά τα χρόνια διετέλεσε, προσπάθησε να δώσει πνοή ζωής, κίνητρα και χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, μέσω ποικίλων δράσεων και εκδηλώσεων, ώστε να μην αισθάνονται απόμαχοι της ζωής, μα απολύτως ενεργά και ισότιμα με όλους μέλη της κοινωνίας.

Πάντα επιθυμούσε τις γειτονιές της 7ης Δημοτικής Κοινότητας να τις βλέπει ζωντανές, καθαρές, κύτταρα ανθρωπιάς και αγάπης. Φιλικές και ζεστές αγκαλιές, για μικρούς και μεγάλους Αυτό θα επιδιώξει και αυτή τη φορά. Αυτό με τη δύναμή του, με εσάς, θα το καταφέρουμε…