Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Βίβιεν Χοριέτι

Αρχιτέκτονας

Η Βίβιεν Χοριέτι γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου έχει τελειώσει της σπουδές της για την αρχιτεκτονική και εσωτερικό σχεδιασμό.
Το πρώιμο πάθος της είναι η ζωγραφική και η φωτογραφία. Τα θέματα της έχουν να κάνουν με κοινωνικά προβλήματα που βλέπουμε στη καθημερινότητα, το θετικό εκφράζεται ευρέως σε πολλές από τις φωτογραφίες της.
Είναι μέλος της ομάδας καλλιτεχνών ARTWAY στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει και έχει βραβευτεί σε διάφορες εκθέσεις: 2008 Δεύτερο βραβείο σε διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής στην Ιταλία. 2015 Έκθεση στον Πειραιάς. 2016 Προσωπική έκθεση και πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό στην Γερμανία. Μάρτιος 2016 έκθεση φωτογραφίας στην Μαντοβα της Ιταλίας, υπό την αιγίδα του δήμου Μάντοβας .
Απρίλιος 2017 είναι τιμώμενο πρόσωπο στην έκθεση και με τις φωτογραφίες της, με θέμα: “Η Κίνηση της Τέχνης” στην Μπρέσια της Ιταλίας. Μάρτιος 2018 κυκλοφορεί στην Αθήνα για πρώτη φορά το Ανθολόγιο “50 Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί Δημιουργοί”, συμπεριλαμβανομένη και η Βίβιεν Χοριέτι. Ιούλιος 2018 έκθεση στο νησί της Πάρου στην Ελλάδα με τις δημιουργίες της.

 

 

 

Η ποίηση και η ποιητική δημιουργικότητα είναι ένα άλλο απο τα ενδιαφέροντα της Βίβιεν Χοριέτι. Τον Ιούνιο του 2018, η Βιβιεν εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων και Καλλιτεχνών, στο πρώτο συνέδριο αυτής της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στη πόλη του Πριζρέν. Το 2019 έχει πάρει τιμητικό βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης στη Πρίστινα .
Έχει συμμετάσχει σε πολιτιστική εκδήλωση ως συντονίστρια και συνεργάτιδα του του Διεθνούς Φεστιβάλ Ελασσόνας στην Ελλάδα. Σεπτέμβριος 2018 Συντονίστρια και συνεργάτιδα του Balkan Folk Festival στα Τίρανα από τις 18 έως τις 23 Σεπτέμβριο 2018.
Ήταν υπεύθυνη της χορευτικής ομάδας που εκπροσώπησε την Ελλάδα.  Σεπτέμβριος 2018 προσωπική έκθεση στην Αγγλία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.  Δεκέμβριος 2018 Έκθεση στην Αθήνα μαζί με τον ομάδα “ArtWay” στην “Γκαλερί Δημιουργών” στη Κηφισιά. Η Βιβιεν Χοριετη είναι συντονίστρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου για την Ειρήνη Wolrd Institute of Peace. Ταυτόχρονa ετoιμαζει το βιβλίο με τις δημιουργίες της και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την 7η Δημοτική Κοινότητα Δήμου Αθηναίων.