Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη

Καθηγήτρια Πληροφορικής

Η Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, και είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια Πληροφορικής. Μεγάλωσε στην Αθήνα, ο πατέρας της κατάγεται από την Κρήτη, ενώ η μητέρα της από την Λάρισα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, όπου έκανε και το Μεταπτυχιακό της στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό της στα Συστήματα Διάχυτου Υπολογισμού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάστηκε στο Τμήμα Πληροφορικής στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Νομαρχία Αθηνών. 

Από το 2008 εργάζεται ως αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημόσια Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, καθώς και σε Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και του ΟΑΕΔ.

Το 2011 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Σύμβουλος 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και ανέλαβε ως Πρόεδρος την Β/θμια Σχολική Επιτροπή και ως Πρόεδρος την Λέσχη Φιλίας Σεπολίων.

Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.