Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αθανασία Σπαή

Συνταξιούχος Υπ.Οικονομικών

Μεγάλωσε, ζει και σπούδασε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΑΣΟΕΕ ( Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Κατά την διάρκεια της φοίτησής του βραβεύτηκε με έπαινο από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας για την ιδιαίτερη επιμέλεια και επιτυχία που επέδειξε.
Μετά από τις σπουδές του συμμετείχε με επιτυχία σε δημόσιο Διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών και υπηρέτησε από το έτος 1981 στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού σε διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως Διευθύντρια Πωλήσεων, εισηγήτρια κ.λπ. Μετέπειτα υπηρέτησε στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού του Υπουργείου Οικονομικών ως αναπληρώτρια της Διεύθυνσης έως την συνταξιοδότησή της.

Συμμετείχε με επιτυχία στα σεμινάρια: “Αρχές και Πρακτικές Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Δημόσιο Τομέα” και “Εκπαίδευση Διευθυντικών Στελεχών” του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , “Η Διοίκηση με στόχους στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών’ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και σε σεμινάρια “Μάρκετινγκ – Μάνατζμεντ” των ΣΧΟΛΩΝ ΕΛΚΕΠΑ και ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ.
Γνωρίζει Αγγλικά, ασχολείται με τον εθελοντισμό και είναι μητέρα δύο παιδιών.