Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Κατερίνα Παπαδοπούλου

Φιλόλογος - Ιδιωτική Υπάλληλος

Έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία με ειδίκευση στη μεσαιωνική και βυζαντινή φιλολογία. Μιλάει αγγλικά,γαλλικά και ιταλικά και εξασκείται στη νοηματική γλώσσα. Από την ηλικία των 18 εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει ασχοληθεί κυρίως με τις σπουδαίες ομάδες των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης έχει εργαστεί με τυφλά παιδιά αλλά και με παιδιά με προβλήματα όρασης καθώς γνωρίζει τη γραφή Μπράιγ. 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας μας, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. στα Εξάρχεια. Η εμπειρία της από το συνδικαλιστικό φορέα της έμαθε πως με τη συνεργασία, τη συλλογικότητα αλλά και την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων, να βοηθήσουμε οσους το έχουν ανάγκη και να προάγουμε το κοινό καλό.

Κίνητρο της υποψηφιότητάς της ήταν η επιθυμία της ως νέα γυναίκα που ζει καθημερινά την πόλη της Αθήνας να κινείται με ασφάλεια και να μετατραπεί η πόλη αυτή μια πραγματικά προσβάσιμη πόλη απο όλους. 

Έχει την όρεξη και το πείσμα να εργαστεί για να γίνει η Αθήνα μας και πάλι η πρωτεύουσα του φωτός και του πολιτισμού, παίρνοντας τη θέση που της αξίζει.

Πιστεύει σε μια πρωτεύουσα κέντρο και οδηγό των εξελίξεων στη χώρα μας που θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα της Ελλάδας σε όλοκληρη την Ευρώπη και θεωρεί πως με δουλειά και συμμετοχή η Αθήνα θα αναγεννηθεί.