Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Μαρία Ντούπη

Εμπορική Αντιπρόσωπος

Η Μαρία Ντούπη είναι 33 ετων.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, είναι Οικονομολόγος συγκεκριμένα έχει σπουδάσει αγροτικής οικονομίας και διοίκηση επιχειρήσεων, έχει εργαστεί σε κτηματα ως διοργανώτρια εκδηλώσεων (γάμου, βάφτισης,και επαγγελματικές εκδηλώσεων), επίσης εχει εργαστεί ως supervisor στην εταιρεία τηλεποικοινωνιών “connectphone”, καθώς ως εμπορική αντιπρόσωπος στην εταιρεία “Beto” που αντιπροσωπεύει, τα filla , adidas kai arena , έχει εργαστεί και ως εμπορική αντιπρόσωπος για μάρκες όπως “Acqua di parma, l’oreal , laura mercier, diptyque, jonson’s.

Επίσης, έχει εργαστεί ως μεσίτρια για κατοικίες, έχει κάνει σεμινάρια αγροτικού μαρκετινγκ, καθώς και σεμινάρια για τις βιώσιμες πηγές ενέργειας , και μελετάει ό,τι αφορά την εναλλακτική καλλιέργεια σήμερα και γενικότερα την “γή” και ό,τι μπορεί να συμβάλλει. Έχει υπάρξει έμμισθη εθελόντρια στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 , καθώς επίσης έχει συμβάλλει στον εθελοντισμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “πεταλούδα” σκελετικής υγείας , ως public relation και υπάλληλος γραφείου , ένας σύλλογος που αφορά τους πόνους με τις αρθρίτιδες και οστεοαρθρίτιδες σε μεγαλύτερες ηλικίες και μη.

Αυτη την στιγμή αρθογραφεί σε ένα περιοδικό που έχει σχέση με τον πολιτισμό, την ψυχολογία, το θέατρο , συγκεκριμένα το “maxmag” , είναι στην στήλη των συνεντέυξεων. Αποφάσισε να συμμετέχει στο “Αθήνα είσαι εσύ ” διότι βλέποντας τόσο καιρό όλα αυτά τα προβλήματα της πόλης της, δίχως να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό και να δράσει άμεσα βοηθώντας αυτή και τους συμπολίτες της , κυριώς γηραιότερους καθώς και ευπαθείς όμαδες που πιστεύει πως αυτές χρήζουν βοήθειας ,(αστεγοι, γηραιότεροι κλπ.). Θέλει να συμβάλλει στην βελτίωση της ζωής των πολιτών , κυρίως των ευπαθών ομάδων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μια δυσμένια. Περισσότερη ασφάλεια ,(μεγαλύτερη αστυνόμευση) πιο πολύς χώρος για τα άτομα με αναπηρία και σεβασμός ως προς τα άτομα αυτά,,αυτό σημαίνει περισσότερος χωρος για παρκινγκ ,πολυ σημαντικό, τουλάχιστον ένα κέντρο για άστεγους, για να έχουν την κατάληλη βοήθεια, και εστω μια φορά το μήνα δωρεάν εξετάσεις με κινητό ασθενοφόρο σε συγκεκριμένα σταθερά σημεία για (ανεργους , γηραιότερους , και όσα άτομα χρήζουν βοήθεια)