Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Σταυρούλα Κόκιου

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Η μητέρα της είναι από τον Έβρο και ο πατέρας της από την Αιτωλοακαρνανία. Οι γονείς της εγκαταστάθηκαν νέοι στην πρωτεύουσα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους, εντάχθηκαν πλήρως στην κοινωνία της νέας τους πατρίδας, όμως, δεν απαρνήθηκαν ποτέ τις αξίες και τις παραδόσεις του τόπου καταγωγής τους. Προκοπή μέσα από την εργασία, συλλογική προσπάθεια, αλλά και διάθεση για κοινωνική προσφορά είναι ορισμένες από τις αξίες που μετέφεραν οι γονείς μου και σε μένα.

Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το ίδιο Πανεπιστήμιο με βαθμό «’Αριστα», λαμβάνοντας υποτροφία.
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ως στέλεχος επιχειρήσεων για φορολογικά θέματα. Τώρα, εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών με έδρα το κέντρο της Αθήνας.
Ζει καθημερινά τα προβλήματα των συμπολιτών της που είναι και δικά της προβλήματα ως Αθηναία και ως νέα γυναίκα. Ανάμεσα σε άλλα ζητήματα, προτάσσει το θέμα της Ασφάλειας και της Καθαριότητας στην πόλη μας και θέτει τον εαυτό της στην κρίση σας ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με το συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου «Αθήνα Είσαι Εσύ».

“Αθήνα είναι η ιστορία και ο πολιτισμός της. Πρωτίστως όμως, Αθήνα είναι οι άνθρωποι που ζουν σ’ αυτήν. Αθήνα είμαστε όλοι και όλες εμείς που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ζωή, σε κάθε γειτονιά μιας καλύτερης Αθήνας.”