Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αργυρούλα Καραγεώργου

Δασκάλα

Η Αργυρούλα (Ρούλα) Καραγεώργου, M.S.ed, είναι δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Νομικός και σήμερα υπηρετεί ως διευθύντρια σε Δημοτικό Σχολείο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από γονείς Αθηναίους επίσης.

Σπούδασε Παιδαγωγικά και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή

ΕΚΠΑ (Τμήμα Νομικό). Είναι πτυχιούχος του Μ.Δ.Δ.Ε (Τμήμα Ειδικής Αγωγής) και απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Π.Μ.Σ. «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπ/κών Μονάδων» από το Παν/μιο Αιγαίου.

Έχει πιστοποίηση πληροφορικής Intermediate A από το Παν/μιο Πειραιά

Και Τεχνολογικής και Παιδαγωγικής Κατάρτισης για τις Τ.Π.Ε στην Εκπ/ση (ΕΚΠΑ). Ακόμη έχει πιστοποίηση διετούς φοίτησης στη Μουσειακή Αγωγή για διαθεματική προσέγγιση των χώρων Τέχνης και Πολιτισμού.

Έχει πλούσια συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια σαν εισηγήτρια σχετικά με την Ειδική Αγωγή και το θεσμικό της πλαίσιο, τα δικαιώματα του παιδιού στη μάθηση και τα δικαιώματα των ανηλίκων όταν έρχονται αντιμέτωποι με το αξιόποινο.

 

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με το Κοινωνικό Σχολείο, τα δικαιώματα των παιδιών, τις Τέχνες σα γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στη Διδακτική πράξη και την Ειδική Αγωγή και άλλα.

Έχει εκπονήσει διάφορα Περιβαλλοντικά προγράμματα σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπ/ση Γ΄Αθήνας και με το Παν/μιο Αιγαίου.

Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα τέχνης και πολιτισμού συνδυάζοντάς τα –όσο γίνεται – στην καθημερινή εκπαιδευτική πράξη πραγματοποιώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και παιδαγωγικές συναντήσεις.

Έχει υπηρετήσει την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από διάφορες θέσεις.

Η Ρούλα Καραγεώργου είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσούνα (φαρμακοποιό) και έχουν δύο κόρες την Αγγελίνα και τη Γιούλη.