Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Σοφία Καγεώργη

Υπάλληλος ΟΤΕ

Η Σόφη Καγεώργη γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, στην περιοχή της Λαμπρινής, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 21ο Λύκειο Γκράβας το 1983. Από το 1985 εργάζεται στον ΟΤΕ όπου ανέπτυξε ποικιλόμορφη δραστηριότητα. 

Δραστηριοποιείται έντονα κατά τη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων ως πρόεδρος τάξης και Γραμματέας του 15μελους Μαθητικού Συμβουλίου.

Σε ηλικία 16 ετών εντάχτηκε στην ΠΑΜΚ (μαθητικό κίνημα ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και από  το 1984 είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λαμπρινής, μέλος του 5ου Τομεακού Γραφείου Α΄Αθήνας, καθώς και  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (2013-2015).

Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Το ενδιαφέρον της  για την περιοχή της έχει εκφραστεί έμπρακτα με πολλούς τρόπους συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες, κινήσεις, κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις.

Έχει υπηρετήσει τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την περίοδο 1998-2002  ως σύμβουλος της  5ης Δημοτικής Κοινότητας  Αθήνας

Πιστεύει στην αξία της γειτονιάς και στην αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας

Παλεύει για μια γειτονιά χωρίς αδέσποτα  για μια γειτονιά με τετράποδα που θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας γιατί και αυτά έχουν το δικαίωμα να ζουν.