Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Κωνσταντίνος Γλυνός

Ασφαλιστής

 

Κατάγεται από την Άνδρο, γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στην Αθήνα, γειτονιά του από τότε μέχρι σήμερα η 7η κοινότητα, Γκύζη, Πολύγωνο Αμπελόκηποι.
Αποφοίτησε από το 38ο Γενικό Λύκειο Αθηνών το 1989 και κατόπιν φοίτησε στο Western University of London, στο τμήμα ειδικών εφαρμογών πληροφορικής και οικονομικών όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.
Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά από τον λογιστικό χώρο και στην συνεχεία για 15 χρόνια διετέλεσε στέλεχος στο δίκτυο δυο τραπεζικών ομίλων, σήμερα είναι διευθυντής σε ασφαλιστικό γραφείο.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Πατσαρού με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά και εντάχτηκε σε πολλές κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες μέχρι και σήμερα.
Έχει διατελέσει πρόεδρος σε συλλόγους γονέων, πολιτιστικούς συλλόγους ,μέλος ένωσης γονέων, έφορος σε αθλητικά σωματεία, μέλος σε δομές αλληλεγγύης και μέχρι σήμερα είναι κοινοτικός σύμβουλος στην 7η κοινότητα του Δήμου Αθηναίων.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος της 7ης δημοτικής κοινότητας Αθηναίων στις προσεχείς αυτοδιοίκητες εκλογές με τον συνδυασμό Αθήνα Είσαι Εσύ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο, τον οποίο ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
Πιστεύει πως είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος δεν είναι εγκλωβισμένος σε κομματικές γραμμές και διαχωριστικές πολιτικές.

“Θα Δανειστώ μια φράση του:

Δίνοντας αξία στον πολίτη δίνεις αξία στην πολιτική. Και δίνοντας αξία στην πολιτική δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο

Αυτός λοιπόν είναι και ο κύριος σκοπός μου, να συνεργαστούμε για μια γειτονιά Καθαρή, Ασφαλή, Λειτουργική, Δημιουργική. Αυτό μπορεί να επιτευχτεί μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων μας χωρίς παραγκωνισμούς και εξαιρέσεις, καθώς πιστεύω πως οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσα μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε.

Όραμα μου είναι τα συμβούλια της7ης κοινότητας να γίνονται στις γειτονιές, εκεί που υπάρχουν τα προβλήματα, εκεί που θα πρέπει να δοθούν λύσεις και όχι λόγια.
Τέλος θα αγωνιστώ για να αποκτήσει επιτέλους η 7η κοινότητα ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ βόλεϊ για τις ανάγκες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της περιοχής, καθώς και να μπει γραμμή λεωφορείου όπου θα συνδέει τα δικαστήρια με το μετρό και όλες τις πλατείες της 7ης κοινότητας.”