Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννοπούλου

Διοικητική Υπάλληλος

 

Η Πόπη Γιαννοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές της Αθήνας, και τώρα ζει στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος. Μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο, μεγάλωσε δύο υπέροχα παιδιά και τώρα χαίρεται τα τέσσερα εγγόνια της. Εργάζεται εδώ και τριάντα τρία χρόνια στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, ως διοικητική υπάλληλος.

Υπήρξε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος το 1982, επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπέη. Από το 2011 έως το 2014 ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη θέση εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης για όλους τους δημότες και συμπολίτες μας, δραστηριοποιήθηκε ενεργά στα θέματα των ευπαθών ομάδων, των ηλικιωμένων, των ανέργων, των άστεγων, των κοινωνικά αποκλεισμένων, των ατόμων με αναπηρία, των κακοποιημένων γυναικών, των εξαρτημένων ατόμων, της κοινωνικής κατοικίας.

 

Από το 2014 μέχρι σήμερα, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, του μεγαλύτερου φορέα προσχολικής αγωγής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, μεριμνά για την παροχή των βέλτιστων παιδαγωγικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών στα μικρά παιδιά της Αθήνας.  Το έργο της έχει ως κεντρικό άξονα κάθε κάτοικο του Δήμου Αθηναίων, ασχέτως ηλικίας, φύλου, καταγωγής ή χρώματος.