Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ελένη Κατσούλη

Διοικητική Υπάλληλος

Η Ελένη Κατσούλη  είναι κάτοικος της Ακαδημίας Πλάτωνος από τα παιδικά της χρόνια τα οποία πέρασε στις περιοχές του Μεταξουργείου, του Βοτανικού και του Κολωνού, η Ελένη Κατσούλη έχει εργαστεί για χρόνια ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε ΑΕ καθώς και ως διοικητική υπάλληλος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αθηνών.

Έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος δύο φορές (2010, 2014) στο πλάι του Γιώργου Καμίνη, και είναι πρόεδρος της Εταιρείας Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΑΣΥ – Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία του δήμου Αθηναίων και της ΚΕΔΕ) καθώς και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Στη διάρκεια της θητείας της ως προέδρου του ΚΥΑΔΑ, εδραιώθηκε ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών που από το 2012 έως σήμερα έχει υποστηρίξει πάνω από 26.000 συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Επίσης, υλοποιήθηκαν σημαντικά καινοτόμα προγράμματα ουσιαστικής υποστήριξης των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων της πόλης, αναβαθμίστηκε η διοικητική λειτουργία του φορέα, εξασφαλίστηκαν σημαντικές δωρεές όπως η πρώτη κινητή μονάδα φροντίδας αστέγων και δόθηκε προτεραιότητα στη δικτύωση και τις συνεργασίες με γνώμονα το όφελος των πιο αδύναμων κατοίκων της Αθήνας.