Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Χριστίνα Πολίτη

Δημοσιογράφος - Κοσμικογράφος

Η Χριστίνα Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Θηλέων και μετά συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο , στο Interior & Garden Design στο Inchbald School of Design. Aμέσως εργάστηκε αναπαλαιώνοντας κτίρια υψηλής αισθητικής που είναι και η αδυναμία της.

Παράλληλα έγραφε σε περιοδικά όπως οι Εικόνες και το 1995 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εργάζεται στο περιοδικό Γυναίκα. Από τότε μέχρι τώρα εργάζεται στα ΜΜΕ. Συνεργάστηκε με τα περισσότερα έντυπα της χώρας – Γυναίκα, Votre Beaute, Nitro, Downtown, Eυ Ζην..εφημερίδες και ιστιοσελίδες.

Εξέδωσε το βιβλίο Cosmopoliti το 2006 και έκτοτε διατηρεί..κεραίες παντού και την ιστοσελίδα cosmopoliti.com – που είναι και το “παρατσούκλι” της. Εκεί ξεναγεί ακούραστα τους αναγνώστες στον ελληνικό τρόπο ζωής και στους άλλους. Διατηρεί ένα καθαρό βλέμμα και ενημερώνει για όλα όσα γίνονται έγκυρα, ευγενικά και εγκαίρως…Εχει δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, στο Star με δική της εκπομπή και συνεργασίες με τα περισσότερα κανάλια Αντέννα, Αλφα, Μέγκα κλπ.

 

Έζησε πολλά χρόνια στη Γενεύη και στο Λονδίνο, που παραμένει μία πόλη υπόδειγμα για αυτή. Έχει δύο γιους, 26 και 11 ετών και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Συνεργάζεται με την Vogue Greece και το Athens Marriot Hotel στην επικοινωνία. Αγαπά τα ταξίδια, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική. Δεν πιστεύει στα πολλά και μεγάλα λόγια, αλλά στις πράξεις.