Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Χριστίνα Μανωλοπούλου

Δικηγόρος

Η Χριστίνα Μανωλοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Πάτρα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα ως φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ασχολείται με το εμπορικό και αστικό δίκαιο. Ανέλαβε για τους Γιατρούς του Κόσμου το συντονισμό των δράσεων ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη ζώνη της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Συμμετέχει σε δράσεις πολιτών για την ανάδειξη του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας. Είναι μητέρα ενός δεκατριάχρονου αγοριού.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 διοργάνωσε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εκδήλωση με θέμα: Η Συμμετοχή των πολιτών. Δύο πόλεις, η Αθήνα και το Ντιτρόιτ, αντάλλαξαν απόψεις σε μια συζήτηση που είχε τρεις πυλώνες: Το πλαίσιο συμμετοχής των πολιτών, ο θεσμικός ρόλος και οι δραστηριότητες των Ιδρυμάτων και των Ιδιωτικών Πρωτοβουλιών καθώς και η συμβολή της επιχειρηματικότητας στη διαμόρφωση της ταυτότητας της πόλης.

Η Χριστίνα Μανωλοπούλου σήμερα συμμετέχει ως υποψήφια με δύναμη και πίστη στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του Παύλου Γερουλάνου, #ΑθήναΕίσαιΕσύ. Αναγνωρίζει ως θεμελιώδη αξία τη συμμετοχή των πολιτών για τη διατήρηση της ταυτότητας κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Yποστηρίζει την ανάγκη για συνεργασίες και συνέργειες ως απαραίτητα στοιχεία για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Συνθήματά της και οδηγός της, η Αγάπη της για την Αθήνα, η Πίστη της στον Πολιτικό Πολιτισμό και η  Αναγνώριση της Συμμετοχής των Πολιτών.