Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Χρήστος Μπιρπίλης

Λιμενικός

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Έχει σπουδάσει Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ όπου και εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο πριν διοριστεί στο Λιμενικό ολοκληρωνοντας με επιτυχία δύο παραγωγικές σχολές, Λιμενοφυλακων και στη συνέχεια Υπαξιωματικων.

Υπηρέτησε περίπου έξι χρόνια σε διάφορα νησιά της Ελλάδας ακριτικά και μη, τα τελευταία τρία περίπου χρόνια εργάζεται στο νόμο Αττικής.
Μιλάω αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο και γνωρίζει πιστοποιωντας το πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Αγαπάει τα ζώα διότι όσο θυμάται τον εαυτό του πάντα υπήρχε κάποιου είδους κατοικίδιο στο σπίτι και είναι ευαισθητοποιημενος στα θέματα που τα αφορούν.
Ένα άλλο κομμάτι που τον έχει απασχολήσει και έχει ασχοληθεί ενεργά είναι της απόρριψης των σκουπιδιών και κατά συνέπεια η ανακύκλωση που όλοι πρέπει να κάνουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον πλανήτη που κατοικούμε.
Του αρέσει και ασχολείται σχεδόν με ο,τι έχει να κάνει με τη θάλασσα από χειμερινά μπάνια μέχρι ιστιοπλοϊα έχοντας μεγάλη αθλητική δραστηριότητα και στη στεριά παλαιότερα αλλά ακόμα και μέχρι σήμερα με κορυφαία την ολοκλήρωση του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 2018.
Τον ελεύθερο του χρόνο ακόμα τον περνάει ακούγοντας μουσική που τον χαλαρώνει, πηγαίνοντας κινηματογράφο και κάνοντας βόλτες ως επί το πλείστον στο κέντρο της Αθήνας, στα όμορφα ακόμα σημεία της.
Όταν δεν έχει άδεια από την εργασία του προτιμά να ταξιδεύει με ό,τι μέσο εξυπηρετεί περισσότερο για τον προορισμό που θα έχει επιλέξει εντός ή εκτός Ελλάδος.

Βέβαια, αυτό που τον κάνει να αισθάνεται έντονα το αίσθημα της ελευθερίας είναι να καβαλάει τη μοτοσυκλέτα του και να οδηγεί μέσα από τις όμορφες διαδρομές που διαθέτει η χώρα μας.
Η οικία του βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Μελά, πάνω από το Μαιευτήριο “Έλενας Κυριακού” και κάτω από από τον περιφερειακό του Λυκαβηττού στην πρώτη παράλληλη οδό.
Βρίσκει πολύ όμορφη τη γειτονιά του και μακάρι αν καταφέρει να εκλεγεί να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στο να γίνει ακόμα καλύτερη όπως και όλο το διαμέρισμα που ανήκει.