Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου

Οικονομολόγος - Τραπεζικός

Η Ζαχαρούλα Αγρογιάννη-Μουκριώτου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Χρηματοδοτική διοίκηση, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική Τράπεζα. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της το 1987 (ενώ σπούδαζε), στην Τράπεζα Μακεδονίας Θράκης, όπου σταδιακά εξελίχθηκε σε Προϊσταμένη Τομέα  Υποστήριξης  και Ελέγχου, Προϊσταμένη Τομέα Καταθέσεων, Υποδιευθύντρια Ιδιωτών το 1995, στο Κεντρικό Κατάστημα δίπλα από το Δημαρχείο της Αθήνας και από το 2006 Διευθύντρια Καταστήματος. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάζονταν στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας και στον ΟΠΑΠ.

Έχει διατελέσει εκλεγμένη αντιπρόσωπος εργαζομένων στην ΟΤΟΕ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει διατελέσει υποψήφια του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε. Είναι Σύμβουλος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Οικονομολόγων και Στελεχών (ΠΣΑΟΣ).

Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά φοιτητές, τον Φοίβο και την Νεφέλη. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάζονταν στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας και στον ΟΠΑΠ. Έχει διατελέσει εκλεγμένη αντιπρόσωπος εργαζομένων στην ΟΤΟΕ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει διατελέσει υποψήφια του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε. Είναι Σύμβουλος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Οικονομολόγων και Στελεχών (ΠΣΑΟΣ). Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά φοιτητές, τον Φοίβο και την Νεφέλη.