Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Δήμητρα Σιδερή

Υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Δήμητρα Σιδερή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη με μια κόρη. Είναι πτυχιούχος ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με κατεύθυνση τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες-Επιχειρήσεις στις Ανατολικοευρωπαικές Χώρες.

Γνωρίζει Αγγλικά σε επίπεδο PROFICIENCY. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά, την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και το χρηματοοικονομικό management. Εχει εργασθεί 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης. Είναι υπάλληλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) από το 1997.

 

Εκλεγμένη Αντπρόεδρος του συλλόγου Δ.Υ. του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, συμμετείχε σε δράσεις και Συνέδρια της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Τοσιτείου Αρσακείου Εκάλης από το 1996 έως το 2003.

Εκλέγεται στον Δήμο της Αθήνας από 2006, σε θέσεις Αντιπροέδρου, Προέδρου της 4ης Δημ. Κοινότητας,αναλαμβάνοντας παράλληλα καθήκοντα προέδρου της Λέσχης Φιλίας Κολοκυνθούς.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων ανέλαβε Πρόεδρος του Ρ/Σ “Αθήνα 9.84” από τον Ιούλιο του 2018. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου Αθηνών.