Δίνουμε
πνoή
σε κάθε
γειτονιά

Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Σύμβουλος Πολιτισμού

Ο Αγγελόπουλος Θεόδωρος  σπούδασε Φαρμακευτική, Κοινωνιολογία, και Δημοσιογραφία στο Μιλάνο.

Στόχος του αποτελεί η προώθηση της ομορφιάς και του πολιτισμού της Αθήνας διεθνώς.

Τη δεκαετία 1980 ανέλαβε  υπεύθυνος του ΕΟΤ στην Ιταλία (Μιλάνο) με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και Πολιτισμού .

Διατέλεσε Δήμαρχος Αντιρρίου για δυο  τετραετίες . Από τη θέση αυτή συμμετείχε στην υλοποίηση του Μεγάλου Έργου της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Προσκληθείς από τον Μιχάλη Κακογιάννη , μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και συνέβαλε στο συντονισμό της κατασκευής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης , καθώς επίσης και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του σημερινού φωτισμού της Ακρόπολης.

 

Η επίθεση  στην Α΄ κατοικία, του σημαντικότερου αγαθού της Ελληνικής οικογένειας ,  τον οδήγησε στον αγώνα υποστήριξης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών στο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη, σε συνεργασία με την ίδια τη Λούκα Κατσέλη.

Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής διαχειρίστηκε θέματα Πολιτιστικών και Τουριστικών υποδομών αλλά και  την προκήρυξη μελέτης για την ανάδειξη της οδού Πειραιώς ως σημαντικού Πολιτιστικού άξονα.

Aντιπρόεδρος του Σωματείου ΚΕΤΘΑ (Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Θεάματος Ακροάματος)  ΄΄ Το Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά ΄΄

Περισσότερος Πολιτισμός ως ανάχωμα στη βαρβαρότητα , αλλά συγχρόνως και ως επιχειρηματική δραστηριότητα των Νέων που θα επιτρέψει στην Αθήνα να ορθοποδήσει οικονομικά και να ανακτήσει τη χαμένη γοητεία της .

Σκοπός του η Αθήνα να φιλοξενήσει ξανά τα όνειρά μας.